0
0
0

0,00 лв.

Плащане

ФИЛТЪРНИ ЕЛЕМЕНТИ (ПАТРОНИ)

ФИЛТЪРНИ ЕЛЕМЕНТИ (ПАТРОНИ)

Филтърни елементи (патрони) за 10 и 20 инчови филтърни колони, за пречистване на вода.

В тази категория ще откриете следните видове филтърни елементи: ПП филтри за груби частици, омекотителни филтри, филтри за премахване на хлор и тежки метали, филтри с ултра филтрация за бактериална защита на водата

0
ПП polypropylene (полипропилен) механичен филтър за пречистване на питейна водата от: ръжда, тиня, песъчинки и др. Филтърния патрон е съвместим с всички видове 10 инчови филтърни колони...
4,00 лв.
Купи
НАЙ-ПРОДАВАН
0
ПП polypropylene (полипропилен) филтър с големина на порите 5 микрона и дължина 10 инча за пречистване на водата от: ръжда, тиня, песъчинки и др. Филтърния патрон е съвместим с всички видове..
4,00 лв.
Купи
0
ПП polypropylene (полипропилен) филтър с големина на порите 5 микрона и дължина 10 инча конец за пречистване на водата от: ръжда, тиня, песъчинки и др. Филтърния патрон е съвместим с всички ..
4,00 лв.
Купи
0
ПП polypropylene (полипропилен) филтър с големина на порите 10 микрона и дължина 10 инча за пречистване на водата от: ръжда, тиня, песъчинки и др. Филтърния патрон е съвместим с всички видов..
4,00 лв.
Купи
0
ПП polypropylene (полипропилен) филтър за пречистване на водата от органични замърсители като ръжди, тини, песъчинки и др.ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА:Големина на порите на филтъра: 20 микрона;Капацитет:..
4,00 лв.
Купи
0
ПП polypropylene (полипропилен) филтър с големина на порите 5 микрона и дължина 20 инча за пречистване на водата от: ръжда, тиня, песъчинки и др. Филтърния патрон е съвместим само с 20 инчов..
29,20 лв.
Купи
0
ПП polypropylene (полипропилен) филтър с големина на порите 10 микрона и дължина 20 инча за пречистване на водата от: ръжда, тиня, песъчинки и др. Филтърния патрон е съвместим само с 20 инчо..
49,90 лв.
Купи
НАЙ-ПРОДАВАН
0
Предназначен за студена питейна и битова вода. Филтърът с активен въглен отстранява механични частици с големина до 5 микрона. Отлично отстранява хлора от водата със съдържание на колоидни и органични..
9,40 лв.
Купи
0
Приложение: за омекотяване на водата (премахване на калция и магнезия, варовик, котлен камък). Висок клас силно кисел катионит за омекотяване на водата за питейно битови нужди с дълъг живот. ..
18,00 лв.
Купи
0
Филтърния патрон е съвместим с предлаганите от "Био Вода" 10 инчови филтърни колони.Филтър за премахване от водата на хлор, тежки метали, неприятен вкус и мирис...
39,00 лв.
Купи
0
Филтърния патрон е съвместим с предлаганите от "Био Вода" 10 инчови филтърни колони.Филтър за премахване от водата на хлор, неприятен вкус и мирис...
16,00 лв.
Купи
0
Филтър 100 микро  почистващ. Филтърния патрон е съвместим с всички видове 10 инчови филтърни колони...
13,50 лв.
Купи
0
Предназначение: за премахване на бактерии, вируси, цисти и мътност от водата.Ултрафилтрацията или UF е вид мембранна филтрация при ниско налягане за премахване на частици от водата. Ултрафилтрационнит..
40,00 лв.
Купи
0
Филтър за премахване от водата на хлор, тежки метали с дълъг живот. Подходящ за монтаж след водомера. ..
150,00 лв.
Купи