0
0
0

0,00 лв.

Плащане

ФИЛТЪРНИ КОЛОНИ И ФИЛТРИ

ФИЛТЪРНИ КОЛОНИ И ФИЛТРИ

ПОД КАТЕГОРИИ

0
Единствения модел филтърна колона на 1/2 цола съвместима с всички видове 10 инчови филтри (патрони). Здраво и надеждно филтърно тяло, в комплект със стойка за закрепване, ключ за завиване и отвиване и..
31,00 лв.
Купи
НАЙ-ПРОДАВАН
0
Единствения модел филтърна колона на 3/4 цола съвместима с всички видове 10 инчови филтри (патрони). Здраво и надеждно филтърно тяло, в комплект със стойка за закрепване, ключ за завиване и отвиване и..
31,00 лв.
Купи
0
Единствения модел филтърна колона на 1 цол съвместима с всички видове 10 инчови филтри (патрони). Здраво и надеждно филтърно тяло, в комплект със стойка за закрепване, ключ за завиване и отвиване и 4 ..
32,00 лв.
Купи
0
Единствения модел филтърна колона на 1/4 цола съвместима с всички видове 10 инчови филтри (патрони). Здраво и надеждно филтърно тяло с двоен уплътнител...
18,00 лв.
Купи
0
Филтърна колона на 1 цол от серията Big Blue подходяща за индустриално предназначение. Здраво и надеждно филтърно тяло, в комплект с метална стойка за закрепване, ключ за завиване и отвиване и 4 бр. в..
144,20 лв.
Купи
0
ПП polypropylene (полипропилен) механичен филтър за пречистване на питейна водата от: ръжда, тиня, песъчинки и др. Филтърния патрон е съвместим с всички видове 10 инчови филтърни колони...
4,00 лв.
Купи
НАЙ-ПРОДАВАН
0
ПП polypropylene (полипропилен) филтър с големина на порите 5 микрона и дължина 10 инча за пречистване на водата от: ръжда, тиня, песъчинки и др. Филтърния патрон е съвместим с всички видове..
4,00 лв.
Купи
0
ПП polypropylene (полипропилен) филтър с големина на порите 5 микрона и дължина 10 инча конец за пречистване на водата от: ръжда, тиня, песъчинки и др. Филтърния патрон е съвместим с всички ..
4,00 лв.
Купи
0
ПП polypropylene (полипропилен) филтър с големина на порите 10 микрона и дължина 10 инча за пречистване на водата от: ръжда, тиня, песъчинки и др. Филтърния патрон е съвместим с всички видов..
4,00 лв.
Купи
0
ПП polypropylene (полипропилен) филтър за пречистване на водата от органични замърсители като ръжди, тини, песъчинки и др.ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА:Големина на порите на филтъра: 20 микрона;Капацитет:..
4,00 лв.
Купи
0
ПП polypropylene (полипропилен) филтър с големина на порите 5 микрона и дължина 20 инча за пречистване на водата от: ръжда, тиня, песъчинки и др. Филтърния патрон е съвместим само с 20 инчов..
29,20 лв.
Купи
0
ПП polypropylene (полипропилен) филтър с големина на порите 10 микрона и дължина 20 инча за пречистване на водата от: ръжда, тиня, песъчинки и др. Филтърния патрон е съвместим само с 20 инчо..
49,90 лв.
Купи
НАЙ-ПРОДАВАН
0
Предназначен за студена питейна и битова вода. Филтърът с активен въглен отстранява механични частици с големина до 5 микрона. Отлично отстранява хлора от водата със съдържание на колоидни и органични..
9,40 лв.
Купи
0
Приложение: за омекотяване на водата (премахване на калция и магнезия, варовик, котлен камък). Висок клас силно кисел катионит за омекотяване на водата за питейно битови нужди с дълъг живот. ..
18,00 лв.
Купи
0
Филтърния патрон е съвместим с предлаганите от "Био Вода" 10 инчови филтърни колони.Филтър за премахване от водата на хлор, тежки метали, неприятен вкус и мирис...
39,00 лв.
Купи
0
Филтърния патрон е съвместим с предлаганите от "Био Вода" 10 инчови филтърни колони.Филтър за премахване от водата на хлор, неприятен вкус и мирис...
16,00 лв.
Купи
0
Филтър 100 микро  почистващ. Филтърния патрон е съвместим с всички видове 10 инчови филтърни колони...
13,50 лв.
Купи
0
Предназначение: за премахване на бактерии, вируси, цисти и мътност от водата.Ултрафилтрацията или UF е вид мембранна филтрация при ниско налягане за премахване на частици от водата. Ултрафилтрационнит..
40,00 лв.
Купи
0
Филтър за премахване от водата на хлор, тежки метали с дълъг живот. Подходящ за монтаж след водомера. ..
150,00 лв.
Купи