0
0
0

0,00 лв.

Плащане

ДУШ ФИЛТЪР ЗА ВОДА С 4 ЕТАПА НА ФИЛТРАЦИЯ

НАЙ-ПРОДАВАН
ДУШ ФИЛТЪР ЗА ВОДА С 4 ЕТАПА НА ФИЛТРАЦИЯ
Отзиви:
(5)
 • Марка Био Вода ®
 • Модел DFV-01
 • Наличност В наличност
89,00 лв.
Купете с едно щракване
Въведете телефонния номер и ние ще ви се обадим обратно

Най-ефективния продукт в своя клас от предлаганите подобни продукти на Българския пазар и Европа!

Номер 1 филтър по капацитет вода, която може да пречисти до 50 000 литра.

Най-доброто съотношение цена-качество!


Филтрирането на водата за къпане също е изключително важно както пречистването на водата за питейни нужди. Възпалени, червени очи, сърбяща, суха и лющеща се кожа, суха и чуплива коса са най-честите симптоми от наличието на хлор във водата.


В Био Вода ™ душ филтъра има новo поколение нано KdF медия (NMPW), която е до 100 пъти по-ефективена от стандартно използваните KDF медии за пречистване на вода. Премахва хлора и тежките метални йони от водата. Получената здравословната вода от душ филтъра на Био Вода  възстановява естествената мекота на косата, кожата и скалпа.


Себестойност на 1 къпане: 10 стотинки (при средно около 70 литра вода на къпане);


Период на използване: 4 членно семейство - от 12 до 18 месеца;


 • Защитава косата и кожата от вредните ефекти на хлора и хлорамина при проникване през кожата;
 • Помага за защита срещу тежките метали в чешмяната вода, които могат да проникнат през кожата в човешкия огранизъм;
 • Премахва грубите частици от водата;
 • Понижава твърдостта на водата благодарение на non-phosphor омекотяващи микро топки;
 • Премахва други токсични химикали като бензен;
 • Намалява значително дразненето и сухотата на кожата;
 • Възстановява естествената мекота и здравина на косата, кожата и скалпа;
 • Естествения турмалин в душ филтъра енергизира водата с цел по-бързо възстановяване на косата, кожата и скалпа;
 • Премахва лошия мирис на хлор във въздуха при къпане;
 • Подобрява външния вид на косата и усещането за здравина;
 • Оставя кожата след къпане гладка и дълбоко хидратирана;
 • Препоръчителна е употребата на продукта за хора, който полагат грижи за своята коса и кожа;
 • Задължителна е употребата при къпане на бебета и деца до 3 годишна възраст, тъй като бебешката кожа е изключително чувствителна към субстанциите във водата и по конкретно към хлора.
 • Ако страдате от зачервявания по кожата, сухота, лош външен вид, сърбежи, значи имате нужда от по-чиста вода за къпане, която душ филтъра може да Ви я осигури;
 • Препоръчителна е употребата на душ филтъра при сухота на скалпа (главата), сърбежи, пърхот.


За здрава и лъскава коса, мека и гладка кожа изберете душ филтъра на Био Вода ™!ЗАЩО МИ Е НЕОБХОДИМ ДУШ ФИЛТЪР ЗА ВОДА


Почти всички градове по света използват хлор за дезинфекция на водата, но количествата му в повечето случай са наднормени. Сухотата на кожата, причинена от хлора и химикалите ускоряват процеса на стареене, като същевременно сухата коса се усеща твърда и увредена. Чрез премахването на хлора от вода в банята можете да си помогнете и да забавите процеса на стареене и да се защитите срещу суха коса и кожа.


До 2/3 от вредното ни излагане на хлор се получава при вдишването на парата и поемането от кожата докато си вземаме душ. Горещата вода разтваря порите на кожата и позволява ускорено усвояване на хлора и на другите химикали във водата. Парата която вдишваме докато си вземаме душ може да съдържа до 50 пъти повече химикали, отколкото има в чешмяната вода поради факта, че хлорът и повечето други замърсители се превръщат в пара много по-бързо и при по-ниска температура от водата. Вдишването е много по-увреждащ начин на излагане, тъй като газът хлор (хлороформ), който вдишваме отива директно в кръвотока ни. Когато пием заразена вода, токсините частично се филтрират и изхвърлят от бъбреците и храносмилателната система.


Ракът на гърдата, който сега поразява една на всеки осем жени в Северна Америка наскоро бе свързан с натрупването на хлорни съединения в тъканите на гърдата. Изследване, проведено в Хартфорд, Кънектикът, първото по рода си в Северна Америка, откри, че „жените с рак на гърдата имат 50% до 60% по-високи нива на органохлорини (вторични продукти от хлорирането на водата) в тъканите на гърдите си от жени, които не страдат от рак на гърдата.” 


Хлорът във водата при вземането на душ също така има много отрицателен козметичен ефект като лишава кожата и косата ни от влага и еластичност, което ги прави по-малко жизнени и не така свежи. Всеки плувал в хлориран плувен басейн може да разкаже за неблагоприятните последици от хлора върху кожата и косата.


Добрата новина е, че хлорът е една от субстанциите, които най-лесно се премахват от водата. Поради тази причина, той логично би следвало да изпълнява предназначението си да прочиства водата ни от вредните бактерии и предаваните чрез водата заболявания до момента на консумацията й, когато той трябва да бъде премахван чрез качествен филтър.


Предлаганите на пазара душ филтри са концентрирани в премахването на хлора от водата. С използването на душ филтъра на Био Вода, Вие се предпазвате не само от хлора, но и от тежките метали във водата, които биват извлечени от водата с помоща на химичния процес адсорбция. Иновативната нано технология използвана във филтърния пълнеж ви дава от 10 до 20 пъти по-бързо (по-ефективно)  усвояване на хлора и тежките метали, от водата в сравнение с други медии за пречистване на вода и до 100 пъти по дълъг живот  (по-голям капацитет) .

ЕТАПИ НА РАБОТА


1 Етап: Мулти порести влакна - Премахват органичните замърсители от водата като: ръжда, тиня, песъчинки;


2 Етап: Нон-фосфорни омекотяващи микро топки - Омекотява водата за гладка коса и кожа;


3 Етап: Нанотехнологиите са едно от най-големите достижения на науката през последните години. Пречистването на вода за питейни нужди с използването на нанотенология повишава енергоефективността на процеса и намалява цената. Като специфична пореста повърхност NMPW е с до 100 пъти по-голям капацитет и 10 пъти по бързо усвояване на тежките метали и хлора във водата, спрямо стандартно използваните KdF медиите. Нано пълнежа потиска развитието на бактерии, натрупани по външната част на керамичния филтър;


4 Етап: Активен турмалин кристал - Енергизира водата за здрава коса и кожа;

ИНСТРУКЦИИ ЗА МОНТАЖ


ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
 • Дебит: от 6 до 9 литра в минута (зависи от налягането);
 • Капацитет: до 50,000 литра;
 • Работно налягане: 1,0 - 4,0 бара;
 • Работна температура: 5°C – 60°C;
 • Тегло: 0,515 кг.;
 • Размери (диаметър x дължина):  73 × 132 mm;
 • Материал: ABS пластмаса, Нано KdF пълнеж (NMPW),  Мулти порести влакна, non-phosphor омекотяващи микро топки;

Етикети: душ филтър, филтър за баня, душ филтър за вода, душ филтър за баня

ОТЗИВИ (5)
Мария П.
Мария П.
02.03.2023
Осезаема разлика от първото използване! Както за кожата, така и за плочките в банята. Няма миризма, както и червена плесен плочките, която преди се появяваше само за няколко дни.
За съжаление явно качеството на водата в София е такова, че налягането и проводимостта на филтъра спадна сериозно само след едва месец употреба от 2ма души.

Филтърът определно върши работа, но ако може продължителността на действие наистина да се удължи до 12-18 месеца (за четири членно семейство), както е записано в описанието, ще бъде чудесно.

Благодаря!
Емилия Григорова
Емилия Григорова
25.03.2022
Каквото прочетох в описанието това и получих. Благодаря!
Георги Иванов
Георги Иванов
23.02.2022
Ползвал съм душ филтри и на други марки но този наистина върши работа. Много съм доволен продукта е топ.
Ивелина Георгиева
Ивелина Георгиева
18.09.2021
Препоръчвам
Стоян Николов
Стоян Николов
08.12.2020
Ползвам продукта от четири година и много съм доволен. Браво!