Био Вода ООД

0 продукт(а) - 0.00лв.

Вашата кошница е празна!

Ябълков пектин течна формула с канела

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА ЗА ПОРЪЧКА НАД 200,00 лв.

Статии
Кой е първият голям град в света, в който водата свършва
Колкото и усилено да се работи в насока снабдяване с повече вода, изразходването на наличната изпр

Защо и как да пием вода?
ДЕХИДРАТАЦИЯТА ЧЕСТО Е ПРИЧИНА ЗА МИГРЕНА И ДРУГИ БОЛЕЖКИ Правилното време за пиене на вода&nbs

Пием вода с прилично качество
Всички жизнени процеси в човешкото тяло са свързани с водата. Тя разтваря хранителните вещества и

ВНИМАНИЕ ФЛУОРИД! НЕПОДХОДЯЩА ВОДА ЗА ДЕЦАТА ВИ!
Забраниха употребата на 12 вида минерална вода в детските заведения в цялата страна. Причината - ви

DEHF – нова заплаха в бутилираната вода
Германски учени публикуваха тази година изследване, целящо да хвърли светлина върху обвиненията,

Потреблението на вода и енергия доближава критична точка
През 2050 г. още 2 милиарда души ще бъдат без достъп до двата ресурса, според Фондация We Are Water. Въпрек

ИЗРАЕЛЦИТЕ ОСТАВАТ БЕЗ МИНЕРАЛНА ВОДА В ПЛАСТМАСОВИ БУТИЛКИ
Агенция  MIGnews съобщава, че израелското министерство на околната среда е решило да обяви война на

Водата все още не е по-скъпа от златото, но без нея не можем
Всеки човек се нуждае от 20-50 л. безопасна сладководна вода на ден, за да осигури основните си нужди

Ябълков пектин течна формула с канела
Цена: 2.39лв.
» Код на продукт: P330
» Наличност: В наличност
Телефони за информация и поръчка
» За информация: 0889 533 630
» За поръчка: 0888 597 466

Ябълков пектин течна формула с канела

ВАЖНО! Ябълковият пектин е единствения ефективен метод за премахване на натрупаната радиация от човешкото тяло. Хора изложени на радиация или вода със съдържание на уран е препоръчително да консумират продукта в доза от 1 бутилка на ден в продължение на 6 - 12 месеца. Продукта съдържа медицински клас ябълков пектин, същият е използван за лечение на населението във Фукошима за премахване на натрупаната в хората радиация (цезии 137) след инциденста с ядрената електроцентрала. 

 

Какво е пектин?

Ябълковият пектин играе ролята на филтър за човешкия организъм. Чрез многократни клинични изследвания в годините е доказано, че чистият ябълков пектин е изключително полезен, а в определени случаи е дори лековит. Факторите в организма, върху които той има благоприятно влияние, са почти неизброими. Представлява светло-кафяв прах и, за да бъде подходящ за консумация, той трябва да бъде разтворен. Най-често се предлага под формата на таблетки и на прах и се рекламира като ябълков, но за постигането на ниска пазарна цена се използва цитрусов пектин, чиято цена на суровината е 8 пъти по-ниска от тази на ябълковия, съответно и качеството му е несравнимо по-ниско. Противно на широко разпространеното схващане, че ябълките имат високо съдържание на пектин, установеният процент съдържание при висококачествените сортове е под 1,5% или един от най-ниските. За сравнение, в корите на цитрусовите плодове този процент достига 30% от суровата маса. Това означава, че за да попадне в организма ви и да бъде усвоено от него така, че необходимото дневно количество от около 3 г чист ябълков пектин да бъде набавено, Вие трябва да консумирате по няколко килограма ябълки дневно. Това естествено е невъзможно и именно тук се намесва „Течен Пектин” – първият течен, високо естерифициран и свръх усвояем пектин. 100% разтворен!

 

Хранителната добавка „Течен Пектин” е изцяло нов продукт без аналог, разработен в България от български учени, тестван и доказан многократно. Всички проблеми и неудобства до момента, свързани с приема на ябълков пектин на прах, са елиминирани изцяло. В течните варианти на продукта "Течен Пектин", ябълковият пектин е напълно разтворен и готов да абсорбира всички вредни токсини и тежки метали в тялото. Този генерален детокс ефект върху човешкия организъм се постига, когато са налице два основни фактора. Единият е голямото количество пектин от 3,3 грама във всяка бутилка от 330 мл, а вторият е поемането му от организма в предварително разтворен вид. По този начин се отключва целият потенциал на тази естествена съставка на ябълката. Подобна комбинация от количество и течна форма липсва изцяло при всички други форми на пектин на пазара, което ги прави почти безполезни за целите на детоксикация. Пектиновите капсули могат да бъдат дори опасни, с оглед на изцяло твърдото си състояние и заради възможността от залепване на капсулата във вътрешността на стомаха, което може да предизвика раздразнение. В най-добрия случай организма ще ги изхвърли размекнати, но не и разтворени. Оттук следва да се счита, че пектиновите капсули са с изключително нисък ефект.

 

„Течния Пектин” съдържа чист, висококачествен, медицински клас ябълков пектин, който е 100% разтворен в пречистена алкална (жива) БИО вода. Със своята основна суровина – чист ябълков пектин, произведен в Европа от най-качествен сорт ябълки, и със своя неповторим вкус на ябълков нектар, течната форма на продукта „Течен Пектин” се усвоява изключително бързо и има уникалната способност да се свързва с тежки метали и токсини в организма.

 

Множество изследвания показват, че общата детоксикация на организма, която се наблюдава при редовния, ежедневен прием на пектин, води до чувствително намаляване на риска от рак на дебелото черво – третото по честота заболяване през последните години. Течната форма на продукта позволява приема на голямо количество ябълков пектин дневно (3 грама), количество, подходящо за постигане на гореспоменатите ефекти на ябълковия пектин, включително и при хора, изложени на вредни въздействия на околната среда и ежедневен стрес.

 


Полезните и незаменими качества на ябълковия Пектин са:

 • Абсорбира и изхвърля токсините (продуктите от обмяна на веществата на микроорганизмите) от човешкото тяло, също така тежките метали олово, арсен, мед, кобалт и желязо, както и радиоактивни продукти или следи от тях, в т.ч. стронций и цезий 137 (C-137).
 • Редица медицински изследвания убедително доказват, че консумацията на 3 г ябълков пектин дневно само за няколко месеца намалява резорбцията на мазнините, приети с храната, и понижава нивото на лошия холестерол (LDL) в кръвта с до 18%, но без да намалява нивото на полезния холестерол (HDL)!
 • Увеличава чувството на ситост, с което се намалява хранителният прием и броят на приетите калории.
 • Предотвратява рязкото покачване на кръвната захар при консумирането на въглехидрати, което е изключително полезно за страдащите от диабет.
 • Подобрява функцията на дебелото черво, като възпрепятства хроничната констипация.
 • Намалява вредното въздействие на лечението след лъчева и химиотерапия.
 • Компенсира недостига на растителни фибри.
 • Направен изцяло от растителни източници.
 • Не съдържа ГМО и не е направен от суровини с ГМО.

„Течния Пектин“ е хранителна добавка е естесвен природен продукт, насочен за употреба от широка група потребители с различни здравословни проблеми, както и към здрави хора с профилактична цел. Днешния свят е изпълнен с всякакви замърсители в почвата и въздуха, а от там и в храната, която консумираме. Допълнителен фактор влошаващ здравето фактор ежедневният стрес, свързан със забързания живот на модерният човек.
Всички знаем, че стресът убива. Буквално! Това е един от основните фактори за драстично покачване на лошият холестерол, дори в много по-голяма степен от неправилното хранене. Следва високо кръвно налягане и отлагане на шлака в   кръвоносните съдове, а от там започват редица тежки заболявания. За щастие природата ни е дала пектинът, който има огромен заключен потенциал да ни предпази и дори избави от всички замърсители. Заключен е защото пектинът е неразтворен. За да бъде лековит, предизвиквайки силен ефект на детоксикация, преди това той трябва да се разтвори изцяло. Пектинът обаче е практически неразтворим в нормални условия. Хранителна добавка „Течния Пектин“ отключва скритият потенциал на пектина с простия факт, че е предварително разтворен в пречистена алкална (жива) БИО вода. Организма получава активнирано оръжие срещу всички замърсители или с други думи, веднага след поглъщане започва изключително мощна детоксикация.

 

„Течния Пектин“ е подходящ за употреба от хора:

 • Търсещи мощна, профилактична детоксикация.
 • Употребяващи цигари и аклохол.
 • С висок холестерол и наднормено тегло.
 • С проблеми в стомашно-чревния тракт и дебело черво.
 • С чести киселини в стомаха, колити, гастрити, язви и др.
 • Подложени на ежедневен стрес и прихическо напрежение.
 • Работещи при висока температура – над 30 градуса.
 • Работещи с олово, мед, цинк, арсен и др. тежки метали.
 • Изложени на токсични влияния.
 • В близост до радиоактивни източници(вкл. стронций и цезий 137).
 • След лъчева и химиотерапия.

 

Течния Пектин е универсална система за предпазване от последствията на замърсяване и пречистване на организма без никакви странични ефекти, изцяло по естествен път.

 

Препоръчителна дневна доза

 • една бутилка дневно 330 мл.

 

Хранителни стойности на 100g продукт

 • енергийни стойности: 182kj/43kcal
 • мазнини: 0.02g от които наситени мастни киселини 0.0 гр.
 • въглехидрати: 9.63g от които захари 9.53 гр.
 • белтъчини: 0.08 гр.
 • сол: 0.0826 гр.

 

Съставки

 • пречистена вода
 • ябълков пектин 3,3 гр.
 • канела
 • фруктоза
 • Антиоксидант: аскорбинова киселина
 • Регулатори на киселиннстта: ябълчна киселина, винена киселина, лимонена киселина
 • Консервант: натриев бензоат и калиев сорбат
 • Ароматизанти: ябълка

 

Съхранение

 • Да се съхранява на сухи и проветриви помещения далеч от слънчева светлина.
 • Да се консумира до 3 дни след отваряне на опаковката.

Напишете ревю

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML is not translated!

Оценка: Лош           Добър

Въведете кода в полето отдолу: